Manege Filip Dros

Manege Filip Dros

 

Wil jij verder komen in de paardensport en misschien zelfs mee doen aan wedstrijden? Dan is het hebben van een ruiterbewijs verplicht. Wanneer je je ruiterbewijs wil halen in de omgeving van Rotterdam, kun je gelukkig terecht bij Manege Filip Dros.

 

Ruiterbewijs halen bij Manege Filip Dros

Je kunt al bij Manege Filip Dros terecht voor het halen van je ruiterbewijs vanaf twaalf jaar oud. Je leert alle belangrijke aspecten van het paardrijden en de verzorging van paarden. Ook zul je een officieel praktijkexamen afleggen, waarvoor je natuurlijk goed wordt voorbereid door de docenten van Manage Filip Dros. Het vakkundige personeel van de manage informeert je graag verder over de mogelijkheden.

Meer leren over de omgang met paarden

Natuurlijk ben je er ook welkom voor reguliere paardrijdlessen, want wanneer je geen ambities hebt om wedstrijden te gaan rijden is het misschien niet eens nodig om je ruiterbewijs te halen bij Manege Filip Dros. Bij de manage kun je hoe dan ook leren paardrijden, ongeacht je voorkennis en ambities. De lessen bevatten genoeg individuele begeleiding, zodat je snel meters kunt maken. Naast het rijden op paarden wordt natuurlijk ook stilgestaan bij de verzorging van de prachtige dieren. De paarden van Manege Filip Dros worden dagelijks getraind en verzorgd door ervaren personeel en in de lessen zal deze kennis ook worden overgedragen op jou. Want door meer te leren over paarden en ervoor te zorgen dat je het gedrag kunt herkennen, kun jij jezelf als een ruiter onderscheiden van anderen.

 

Leer paardrijden bij Manege Filip Dros

Manege Filip Dros in de omgeving van Rotterdam is gelegen in een prachtig groen buitengebied. Het maken van buitenritten behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Ook kan er worden gereden in een luxe overdekte hal of in een buitenbak. Er worden lessen gegeven op verschillende niveaus en de verschillende facetten van de paardenspot komen allemaal aan bod. Van springen tot dressuur, wanneer je wil leren paardrijden ben je bij Manege Filip Dros aan het juiste adres.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *