Armband met edelsteen kopen?

Armband edelstenen

Ben jij op zoek naar een sierraad om je outfit mee af te maken? Met een armband met edelsteen heb je een prachtige accessoire waar je lang plezier van hebt. Het is weer wat anders dan een standaard zilveren of gouden armband. Het staat goed bij iedere outfit, maar past vooral bij een bohemian outfit. Wanneer je van wijde jurken of broeken houdt die een relaxte uitstraling geven, past een armband met edelsteen helemaal in jouw straatje. Ook onder jeans met een leuke top geeft deze armband een ontspannen uitstraling. Naast dat ze er erg mooi uitzien, hebben edelstenen ook bepaalde positieve eigenschappen die een aanvulling kunnen zijn op je kwaliteit van leven.

Eigenschappen van edelstenen

Iedere edelsteen heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Citrien heeft bijvoorbeeld een energieke werking. Wanneer je deze steen draagt voel je je lichter en meer opgewekt. Deze steen is geel/oranje van kleur en geeft een vrolijke uitstraling. Labradoriet is een blauw/paars/groene steen die meer balans brengt in je leven. Deze stabiliseert en brengt wijsheid met zich mee. Of je nu gelooft in deze helende krachten van de edelsteen of niet, ze zien er ook prachtig uit in verschillende sieraden. Naast een armband met edelsteen, kan je ook een edelstenen ketting of enkelbandje kopen. Zo kan je voor een set kiezen die elkaar mooi aanvult met kleuren en eigenschappen.

Leuk voor jezelf of als cadeau

Er zijn uit veel verschillende kleuren en eigenschappen voor armband met edelsteen te kiezen. Kies jij op basis van hoe de stenen eruit zien, of kies je op basis van de helende eigenschappen? De stenen zijn door middel van macramé geknoopt zodat ze een bohemian uitstraling geven. Deze geknoopte sieraden gaan lang mee omdat de touwtjes meerdere keren in elkaar geknoopt zijn. Je kan gemakkelijk tussen de verschillende sieraden afwisselen, zodat je de sieraden met elke outfit kan matchen. Daarnaast is een armband met edelsteen ook erg leuk om cadeau te doen. Het is een origineel en persoonlijk cadeau, wat voor iedereen leuk is om te krijgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.