Verantwoord en maatschappelijke producten voor jouw hond

NIEUWE SPULLEN NODIG VOOR JOUW VIERVOETER? EN VIND JE DUURZAAMHEID, VEILIGHEID EN COMFORT BELANGRIJK? LEES DAN SNEL VERDER!

DUURZAAM EN COMFORT TEGELIJK

JOUW EIGEN VOETAFDRUK OP HET MILIEU IS AL EEN GROOT DEEL MINDER WANNEER JE KIEST VOOR DUURZAME MATERIALEN. DUS WAAROM NIET OOK VOOR EEN NIEUW TUIG VAN JE HOND? HOE HANDIG IS HET ALS EEN TUIG OP 30 GRADEN GEWASSEN KAN WORDEN EN LANG MEE GAAT? EN HOE FIJN IS HET VOOR JOUW HOND ALS DEZE EEN UITSTEKENDE PASVORM HEEFT, WAARDOOR ER GEEN DRUK OP DE SCHOUDERBLADEN ZAL ZIJN. EEN WIN-WIN SITUATIE: JE KAN ANTI TREK TRAININGEN DOEN TERWIJL HET TUIG VOOR JOUW HOND ERG COMFORTABEL ZIT. DIT TUIG IS TEVENS VOORZIEN VAN EEN RING OM EEN LAMPJE AAN OP TE HANGEN EN BESCHIKT OVER REFLECTIEMATERIAAL, EXTRA VEILIG DUS!

OOK IS ER EEN OPLOSSING WANNEER JOUW HOND HET NIET FIJN VINDT OM IETS OVER ZIJN GEZICHT TE KRIJGEN. EEN TUIG MET EEN EXTRA VOORSLUITING OM DEZE OM DE HALS VAST TE MAKEN, ZODAT STRESS EN FRUSTRATIE VOOR ZOWEL JOU ALS JE HOND VERDWIJNT. 

EEN HALSBAND EN/OF LIJN NODIG? EIGENSCHAPPEN ZIJN DAT OOK DEZE DUURZAAM EN LICHT ZIJN EN OVER REFLECTIE BESCHIKT. OOK LEUK: ZOWEL HALSBANDEN, TUIGEN EN LIJNEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN DIVERSE KLEUREN EN MATCHING COLLECTIES. 

ENTERTAINMENT EN GEZONDHEID VOOR JOUW HOND

WIL JE JOUW HOND EEN SPEELTJE GEVEN DAT LANG VERMAAK GEEFT EN OOK NOG EEN GEZONDHEIDSVOORDELEN BIEDT? EEN KONG IS DAN DÉ OPLOSSING. EEN PAAR BROKJES ERIN EN JE BIEDT JOUW PUPPY OF VOLWASSEN DIER EEN HELEBOEL VOORDELEN. ALLEREERST KAUWEN: ZOWEL GOED VOOR HET GEBIT ALS RUSTGEVEND. WANNEER JE (JONGE) HOND HET NOG NIET GEWEND IS ALLEEN TE ZIJN, KAN DIT ERG FIJN VOOR HEM ZIJN. OP DEZE MANIER IS HIJ WEL EEN TIJDJE ZOET MET ALLES ERUIT KRIJGEN WAARDOOR DIT EEN WELKOME AFLEIDING IS.

MAATSCHAPPELIJK EN VERANTWOORD SHOPPEN

DE AANKOPEN VAN JOUW HOND ZIJN NAAST DUURZAAM, OOK NOG EENS VAN MAATSCHAPPELIJKE OORSPRONG, HOE MOOI IS DAT?

NIEUWE PRODUCTEN VOOR JOUW DIER VANUIT SOCIAAL EN DUURZAAM OOGPUNT!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *