Laat jouw hond in alle vrijheid uit

In ontwikkelde landen is het uitlaten van je hond soms een verplichting. Deze landen hebben hun eigen speciale hondenparken. Je kan één, twee of drie honden samen uitlaten. Je bent het ermee eens dat er een manier moet worden gevonden om ze veilig te houden, zonder dat ze uit jouw handen vallen. Met het Mazter Tuig en Dog Copenhagen hondenspeelgoed loopt jouw hond niet alleen rustig, het maakt ze ook zeer geschikt voor tractietraining. 

Mazter Tuig

Het Mazter Tuig is een anti-trek tuig, dat een goede wandeling voor jouw hond garandeert. Deze Mazter Tuig heeft twee opties. De eerste is dat als je de riem aan de borst vastmaakt, jouw hond opzij zal gaan als je op de riem drukt. Het is zeer geschikt als anti-trektuigje.  De tweede optie is dat je de hond gemakkelijk kunt tegenhouden met het handvat op de rug. Jouw hond wordt zeer gemakkelijk te hanteren met beide leiband opties. Bovendien is de Mazter Tuig verkrijgbaar in 8 maten, dus hij past bijna elke hond.

Dog Copenhagen hondenspeelgoed

Dit is ook een mooi en comfortabel tuig voor jouw hond. Met het Dog Copenhagen hondenspeelgoed heb je twee ringen om de riem aan te bevestigen. Dit maakt ze ook zeer geschikt voor anti-trektraining. Er is een ring op de rug en op de borst. U kunt ook 2 lijnen tegelijk bevestigen. Als je de riem aan de voorkant vastmaakt, zal de hond zich terugtrekken zonder al te veel kracht op de riem te zetten. Dit maakt de hond gemakkelijk te hanteren en te trainen. De materialen van het Dog Copenhagen hondenspeelgoed zijn duurzaam met een comfortabele pasvorm. Jouw hond zal dit harnas zeker waarderen vanwege de goede pasvorm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *