Met je coronahond naar les

In deze coronatijd nemen steeds meer mensen een hond. De puppy's zijn niet aan te slepen. Ook de adoptie van asielhonden is overweldigend. Ze zorgen voor afleiding en wat positiviteit in deze rare tijd.

Mensen zitten veel thuis (door gesloten scholen, thuiswerken en de avondklok) en hebben zich in de afgelopen maanden massaal een hondje aangeschaft. Het schattige puppy wordt echter snel groot en heeft begeleiding nodig. Wacht hier zeker niet te lang mee. Hondenschool Limburg YouDog helpt je bij de opvoeding van je nieuwe pup of asielhond.

Trainingen

Trainingen zijn nodig om je hond goed op te voeden. Mensen die wonen in Limburg of omgeving kunnen een hondentraining volgen bij Hondenschool Limburg.

Wat heeft jouw hond nodig? Welke oefeningen zijn voor jouw reu of teef het effectiefst? Hier kunnen ze je dat haarfijn vertellen. De cursus die je gaat volgen bij deze professionals past dan precies bij jouw hond en wat jij wil dat hij of zij moet kunnen. Een training op maat dus. Als het duidelijk is waar jij met je hond aan wilt werken, wordt een trainingsplan samengesteld.

In de trainingen komen onder andere socialisatie van de hond aan bod evenals probleemgedrag en goed leren reageren als hondenbaasje.

Trainen wanneer het schikt

Bij Hondenschool Limburg kun je trainen wanneer het jouw schikt. Dus het is niet erg als je een wekelijkse hondentraining niet in je agenda kan inpassen. Je kunt een training afnemen wanneer het jou goed uitkomt. Hier houden ze wel van flexibiliteit.

Heb je een nieuwe pup of jonge hond? Begin tijdig met het trainen van jouw pup. Je ervaart hoe fijn het is goed samen te werken met je hond. Zo leer je nog meer van je nieuwe viervoeter te genieten. Neem contact op met de hondenschool als je met je hond naar een training wil. Informeer naar de mogelijkheden of schrijf je pup direct in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.