Coaching met Paarden

Ben je op zoek naar coaching met paarden? Paarden zijn gevoelige dieren die energieën oppikken van mensen en dieren. Door contact te hebben met paarden wordt jou een spiegel voorgelegd die waardevolle inzichten kan verschaffen. Wil je bijvoorbeeld werken aan je zelfvertrouwen? Of wil je jouw zelfinzicht vergroten? Met coaching met paarden werk je samen met deze bijzondere dieren waardoor je meer in het hier en nu bent. Dit helpt jou om obstakels te overkomen. Samen met de coach worden de inzichten en ervaringen met het paar besproken. Op deze manier groei jij om de beste versie van jezelf te worden.

Coach voor kinderen

Coaching met paarden is erg geschikt als coach voor kinderen. Het is niet altijd makkelijk voor kinderen om hun binnenwereld te vertalen in woorden. Sommige dingen zijn ook moeilijk te bespreken met ouders. Hierbij kan je denken aan pesten of faalangst. Door coaching met paarden wordt er gericht gewerkt aan de knelpunten waar die zich voordoen. Door middel van het uitvoeren van oefeningen met de paarden wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan leiding nemen en zelfvertrouwen uitstralen en voelen. De reactie van het paart leert jouw kind meer over zichzelf. Samen met de coach voor kinderen worden deze inzichten besproken. Zo krijgt jouw kind handvatten om meer in zijn of haar kracht te staan.

Hoe gaat paardencoaching in zijn werk?

Tijdens coaching met paarden wordt er met een paard samengewerkt om opdrachten uit te voeren. Het is geen vereiste dat je kunt paardrijden, want de opdrachten worden te voet uitgevoerd. Paarden zijn kuddedieren, die hun instinct volgen en gevoelig zijn voor emoties. Zo worden emoties als onzekerheid of stress herkend, wat van invloed is op de reactie van het paard. Dit maakt dat je een directe terugkoppeling krijgt van de energie die je uitstraalt. Dit is niet alleen een coach voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Op deze manier krijg je inzichten die op een pure en eerlijke manier worden overgedragen. Zo kan je direct aan de slag om aan jouw knelpunten te werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *